«Полегшений» Цезар зі сметанним соусом

«Полегшений» Цезар зі сметанним соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курячу грудку обсмажуємо на розігрітій сковороді, близько 4-5 хвилин з обох сторін. Потім викладаємо її на тарілку.

Заздалегідь промивши і висушивши салатні листя, рвемо їх на невеликі частини в глибокій мисці.

Помідори «черрі» потрібно помити і розрізати на половинки.

І все ж, як готувати салати без майонезу? Можна замінювати звичну майонезну заправку йогуртом або сметаною. Для приготування соусу до нашого салату, необхідно змішати сметану з часниковою приправою.

Тепер акуратно змішуємо салатні листя, «черрі» і соус. Можна зробити це руками.

Невелику кількість сиру натираємо на тертці. Добре виглядає в цьому салаті сир у формі тонких пелюсток.

Теплу курячу грудку ріжемо на тонкі пластини під деяким кутом.

Змішуємо інгредієнти і подаємо до столу.