Курячу грудку обсмажуємо на розігрітій сковороді, близько 4-5 хвилин з обох сторін. Потім викладаємо її на тарілку.
Заздалегідь промивши і висушивши салатні листя, рвемо їх на невеликі частини в глибокій мисці.
Помідори «черрі» потрібно помити і розрізати на половинки.
І все ж, як готувати салати без майонезу? Можна замінювати звичну майонезну заправку йогуртом або сметаною. Для приготування соусу до нашого салату, необхідно змішати сметану з часниковою приправою.
Тепер акуратно змішуємо салатні листя, «черрі» і соус. Можна зробити це руками.
Невелику кількість сиру натираємо на тертці. Добре виглядає в цьому салаті сир у формі тонких пелюсток.
Теплу курячу грудку ріжемо на тонкі пластини під деяким кутом.
Змішуємо інгредієнти і подаємо до столу.