Один качан цвітної капусти
Лимоный сік – столова ложка
250 грам білого хліба (свіжий)
30 грам петрушки
Два зварених яйця
Вершкове масло – дві столові ложки
Перець і сіль
Етапи приготування
1. Цвітну капусту необхідно порізати на шматочки. Потім скласти в каструлю і залити водою.
2. Додати до капусти лимонний сік, додати вогонь і довести до кипіння воду. Потім зменшити вогонь і варити капусту хвилин п’ять. Саме головне не переварити.
3. Як капуста приготуватися викласти в тарілку.
4. В окремому посуді покришити хліб. Додати до нього яйця, подрібнену петрушку, сіль, перець і олію. Все перемішати.
5. Всю цю суміш додати до капусти цвітної і можна подавати до столу.