Полуничний смузі зі шпинатом і ківі

Полуничний смузі зі шпинатом і ківі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смузі – відмінний рецепт для утилізації заморожених ягід. На виході ми отримаємо кисло-солодкий десерт або напій, якщо замість йогурту ви додасте молоко.

Інгредієнти

замороженої або свіжої полуниці – 1 чашка
ківі – 4 шт. + для прикраси
шпинату – 1 стакан
нежирного грецького йогурту – 1/2 чашки
свіжої полуниці – 3-5, для прикраси

Як приготувати Полуничний смузі зі шпинатом і ківі

Для приготування чудового смузі знадобиться: полуниця, шпинат і ківі. Для більшої ніжності і смаку додаємо грецький йогурт або молоко і мед.

Покроковий рецепт

Смузі у нас буде двошаровим. Для першого зеленого шару нам знадобиться шпинат, половина йогурту, м’якоть ківі і трішки меду. Очищаємо, нарізаємо шматочками, якщо це необхідно.

Закидаємо все підготовлене в чашу блендера і збиваємо. Все що у нас вийшло, виливаємо в келих або іншу ємність.

На приготування другого шару нам знадобиться полуниця, решта йогурту і мед за смаком.

Також збиваємо в блендері 30 секунд. І акуратно виливаємо в келих другим шаром. Можна вилити збоку чашки, якщо стакан не прозорий, вийде гарніше.

Прикрашаємо блюдо. Ківі нарізати кільцями, ажурно вирізати. Свіжу полуничку розрізати навпіл. Прикрасити наш смузі.

Подавати до столу краще охолодженим. Пийте на здоров’я.