Полунично-маковий пиріг

Полунично-маковий пиріг – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Оделить жовтки від жовтків. Збити білки з цукром, лимонним соком і дрібкою солі. Повинна вийде пишна пінна маса.

Жовтки збити з борошном, розпушувачем і ваніллю.

Всипати макові зерна в жовткову масу.

Вмішати білки в жовткову масу.

Полуницю очистити від чашолистків і нарізати часточками. Її потрібно перед цим ретельно промити і обсушити паперовими рушниками.

Влити тісто у форму для випічки, змащену маслом. Поверх викласти ягоди полуниці. Відправити пиріг в духовку, попередньо розігрітий. Запікати до сухої дерев’яної палички.

Ароматний і смачний літній пиріг готовий!

Подавати десерт охолодженим, нарізавши на шматочки.

За бажанням, можна посипати пиріг цукровою пудрою. Приємного апетиту!