Помадка з кардамоном і горіхами

Помадка з кардамоном і горіхами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготування:

Вершки змішайте з цукром і кардамоном в невеликому сотейнику. Варіть на середньому вогні, не розмішуючи, близько 20 хвилин. Коли маса почне густіти, зменшіть вогонь і продовжуйте варити, постійно помішуючи, до консистенції вареного згущеного молока.

Зніміть з вогню, викиньте коробочки кардамону і додайте очищені горіхи (2 ст. л. збережіть), розм’якшене масло, перемішайте.

Розлийте отриману масу по невеликих формочках для цукерок, печива або маленьких кексів або неглибоку форму для запікання. Залиште до повного застигання при кімнатній температурі.

Коли помадка буде добре тримати форму, акуратно вийміть її з формочок. Якщо ви використовували велику форму, розріжте помадку на невеликі кубики і перекладіть з форми на тарілку для подачі. Прикрасьте залишилися горішками і подавайте.