Помідори, фаршировані рисом і яйцем

Помідори, фаршировані рисом і яйцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Класика кулінарного жанру готується за лічені хвилини. Рис завжди чудово смакує у салатах з яйцями і різними овочами.

Інгредієнти

помідор – 9 шт.
яйця – 1 шт.
рис варений – 6 столових ложок
зелень рубана – 2 столові ложки
майонез – 1 столова ложка
петрушка – 1 столова ложка
перець з сіллю – за смаком

Як приготувати Помідори, фаршировані рисом і яйцем

Проста і невибаглива закуска.

Покроковий рецепт

1. Спочатку до м’якості відварюють рис, краще брати длиннозерные сорти, щоб він вийшов розсипчастим.

2. Помідори промивають, акуратно зрізають верхівки, ложкою видаляють насіння, м’якоть нарізати кубиками. Всередині “стаканчик” з помідора солять і перчать.

3. Зелень промивають і дрібненько нарізають.

4. Підготовлені продукти (зелень, рис, і м’якоть помідорів) змішують разом, заправляють майонезом. Солять і перчать за смаком. Отриманою сумішшю фарширують помідори.

5. Викладають помідори в вогнетривке блюдо і запікають у духовці при температурі 180 градусів.

6. Подають помідори теплими, присипавши рубаною петрушки. Приємного апетиту!