Помідори, запечені з бринзою

Помідори, запечені з бринзою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

З м’ясистих і дуже соковитих помідорів і слабосоленої бринзи можна приготувати дуже смачну і просту закуску, яка відмінно підійде і для повсякденного меню.

Інгредієнти

легкий майонез – одна ст. ложка
тверді, м’ясисті і великі помідори – чотири штуки
великий часниковий очищений зубчик – одна штука
слабосолона бринза – 120 гр
чорний свежмолотый перець – за смаком

Як приготувати Помідори, запечені з бринзою

З м’ясистих і дуже соковитих помідорів і слабосоленої бринзи можна приготувати дуже смачну і просту закуску, яка відмінно підійде і для повсякденного меню.

Покроковий рецепт

Промиті помідори дуже ретельно підсушити зрізати у всіх плодів «верхівочки», потім чайною ложкою дуже обережно вийняти м’якоть. М’якоть дрібно нарізати і перекласти в миску середнього розміру.

Невеликими кубиками нарізати слабосолону бринзу, відправити її в ту ж посудину, де знаходяться помідори, додати легкий майонез і дрібно нарізаний часник, все ретельно перемішати.

Раніше підготовлені «ємності» з помідорів заповнити приготовленою томатно-сирною начинкою, прикрити фаршировані овочі зрізаними верхушечками, потім відправити їх хвилини на чотири в мікрохвильову піч.

Приготовану закуску з фаршированих помідорів подавати відразу до столу в гарячому вигляді на смаженому хлібці з соусом. Приємного апетиту!