З м’ясистих і дуже соковитих помідорів і слабосоленої бринзи можна приготувати дуже смачну і просту закуску, яка відмінно підійде і для повсякденного меню.
Інгредієнти
легкий майонез – одна ст. ложка | |
тверді, м’ясисті і великі помідори – чотири штуки | |
великий часниковий очищений зубчик – одна штука | |
слабосолона бринза – 120 гр | |
чорний свежмолотый перець – за смаком |
З м’ясистих і дуже соковитих помідорів і слабосоленої бринзи можна приготувати дуже смачну і просту закуску, яка відмінно підійде і для повсякденного меню.
Покроковий рецепт
Промиті помідори дуже ретельно підсушити зрізати у всіх плодів «верхівочки», потім чайною ложкою дуже обережно вийняти м’якоть. М’якоть дрібно нарізати і перекласти в миску середнього розміру.
Невеликими кубиками нарізати слабосолону бринзу, відправити її в ту ж посудину, де знаходяться помідори, додати легкий майонез і дрібно нарізаний часник, все ретельно перемішати.
Раніше підготовлені «ємності» з помідорів заповнити приготовленою томатно-сирною начинкою, прикрити фаршировані овочі зрізаними верхушечками, потім відправити їх хвилини на чотири в мікрохвильову піч.
Приготовану закуску з фаршированих помідорів подавати відразу до столу в гарячому вигляді на смаженому хлібці з соусом. Приємного апетиту!