Ніжні і підсмажені пончики – найкраща страва до чаю! Сьогодні ми навчимо вас вражати гостей тануть у роті солодкими пончиками.
Інгредієнти
сир – 800 грам | |
рослинне масло – для смаження | |
сіль – за смаком | |
яйця курячі – 2 штуки | |
цукор – 4 столові ложки | |
борошно – 200 грам | |
сода – пів чайної ложки | |
оцет для гасіння | |
сироп – за смаком |
Ніжні і підсмажені пончики – найкраща страва до чаю! Сьогодні ми навчимо вас вражати гостей тануть у роті солодкими пончиками.
Покроковий рецепт
1. В зручну ємність поміщаємо сир, розбиваємо туди два яйця з жовтком.
2. Додаємо в ємність цукор і перемішуємо вміст.
3. Додаємо в суміш оцет, сіль і соду за смаком.
4. Збиваємо суміш у блендері.
5. У збиту суміш додаємо борошно і замішуємо тісто обережно. Головне не переборщити з борошном.
6. Вміст за бажанням додаємо сироп або інші смакові добавки;
7. Наносимо на руки рослинне масло і розкачуємо тісто. Розрізаємо на два об’ємних довгастих шматка;
8. Кожен з довгастих шматків розрізаємо на більш дрібні шматочки і надаємо форму кульок;
9. Розкачуємо отримані кульки і формочкою або іншим зручним приладом вирізаємо дірку посередині кожного розкатаного кульки;
10. У сковорідку наливаємо побільше олії, сантиметра на 2,5 і трохи підігріваємо;
11. Через кілька хвилин прогріву масла, починаємо занурювати пончики на сковорідку, прожаривая з усіх сторін, в тому числі і збоку.
12. Готові пончики виймаємо і посипаємо цукровою пудрою( за бажанням). А можна подавати з варенням і сметанкою. Приємного апетиту!