Пончики, приготовані на сирі

Пончики, приготовані на сирі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ніжні і підсмажені пончики – найкраща страва до чаю! Сьогодні ми навчимо вас вражати гостей тануть у роті солодкими пончиками.

Інгредієнти

сир – 800 грам
рослинне масло – для смаження
сіль – за смаком
яйця курячі – 2 штуки
цукор – 4 столові ложки
борошно – 200 грам
сода – пів чайної ложки
оцет для гасіння
сироп – за смаком

Як приготувати Пончики, приготовані на сирі

Ніжні і підсмажені пончики – найкраща страва до чаю! Сьогодні ми навчимо вас вражати гостей тануть у роті солодкими пончиками.

Покроковий рецепт

1. В зручну ємність поміщаємо сир, розбиваємо туди два яйця з жовтком.

2. Додаємо в ємність цукор і перемішуємо вміст.

3. Додаємо в суміш оцет, сіль і соду за смаком.

4. Збиваємо суміш у блендері.

5. У збиту суміш додаємо борошно і замішуємо тісто обережно. Головне не переборщити з борошном.

6. Вміст за бажанням додаємо сироп або інші смакові добавки;

7. Наносимо на руки рослинне масло і розкачуємо тісто. Розрізаємо на два об’ємних довгастих шматка;

8. Кожен з довгастих шматків розрізаємо на більш дрібні шматочки і надаємо форму кульок;

9. Розкачуємо отримані кульки і формочкою або іншим зручним приладом вирізаємо дірку посередині кожного розкатаного кульки;

10. У сковорідку наливаємо побільше олії, сантиметра на 2,5 і трохи підігріваємо;

11. Через кілька хвилин прогріву масла, починаємо занурювати пончики на сковорідку, прожаривая з усіх сторін, в тому числі і збоку.

12. Готові пончики виймаємо і посипаємо цукровою пудрою( за бажанням). А можна подавати з варенням і сметанкою. Приємного апетиту!