Пудинг з пончиків

Як приготувати Пудинг з пончиків

Легкий пудинг з пончиків стане улюбленою стравою до сніданку. Готуйте його заздалегідь, і ви обов’язково отримаєте захоплені відгуки!

300 грам готових пончиків;
3 яйця;
150 мл молока;
50 мл кленового сиропу;
ванільний екстракт;
свіжі фрукти;
грецький йогурт для сервірування.

1. Духова шафа прогрійте до максимальної температури.
2. Розріжте пончики на дві частини і покладіть у форму для випікання.
3. У середній мисці змішайте яйця, молоко, кленовий сироп і ванільний екстракт.
4. Вилийте суміш з яєць на пончики. Залиште нудитися на двадцять хвилин.
5. Засипте залишилися коричневим цукром і випікайте протягом сорока п’яти хвилин.
6. Готову страву розрізати на вісім частин. Кожен шматок викладіть на тарілку. Сервіруйте блюдо грецьким йогуртом і фруктами.

Дивіться також:  Пишні пончики