Це мій улюблений десерт. Цей шоколадний пудинг я одного разу приготувала на Фестиваль десертів в школі 8 березня. Всім сподобалося! Смакота!
Інгредієнти
Інгредієнти для пудингу: | |
муки, перемішаної з 1/2 чайної ложки харчової соди – 125 г (1 чашка) | |
какао (порошковий) – 30 г (одна четверта чашки) | |
цукру або цукрової пудри – 170 г (три четвертих чашки) | |
молока – 125 мл (пів чашки) | |
45 г вершкового масла (перед тим, як класти, розтопи) | |
Інгредієнти для соусу «Лінда»: | |
цукру – 125 г (три четвертих чашки) | |
какао (порошкового, просій його) – 30 г (одна четверта чашки) | |
окропу – 315 мл |
Як приготувати Шоколадний пудинг “Шоколетта” з соусом “Лінда”
Сторінка: 1 2