Шоколадний пудинг Шоколетта з соусом Лінда

Шоколадний пудинг Шоколетта з соусом Лінда – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Це мій улюблений десерт. Цей шоколадний пудинг я одного разу приготувала на Фестиваль десертів в школі 8 березня. Всім сподобалося! Смакота!

Інгредієнти

Інгредієнти для пудингу:
муки, перемішаної з 1/2 чайної ложки харчової соди – 125 г (1 чашка)
какао (порошковий) – 30 г (одна четверта чашки)
цукру або цукрової пудри – 170 г (три четвертих чашки)
молока – 125 мл (пів чашки)
45 г вершкового масла (перед тим, як класти, розтопи)
Інгредієнти для соусу «Лінда»:
цукру – 125 г (три четвертих чашки)
какао (порошкового, просій його) – 30 г (одна четверта чашки)
окропу – 315 мл

Як приготувати Шоколадний пудинг “Шоколетта” з соусом “Лінда”