Шоколадний пудинг з фісташками

Різноманітність пудингів дивує, але ми розповімо про рецепт приготування шоколадного пудингу з додаванням фісташок.

Інгредієнти

Шоколад темний – 150 грам
Молоко – 1 літровий пакет
Манка – 100 грам
Масло вершкове – 3 столові ложки
Цукровий пісок (коричневий) – 1 столова ложка
Фісташки – 50 грам

Як приготувати Шоколадний пудинг з фісташками

Усе життя ми з задоволенням їмо солодкі страви. Їх так багато, що всіх і не спробувати. Але треба до цього прагнути;). Ми далі хотіли б запропонувати Вам рецепт одного з найпопулярніших солодких страв – пудингу.

Різноманітність пудингів також дивує, але ми розповімо про рецепт приготування шоколадного пудингу з додаванням фісташок.

Покроковий рецепт

Беремо фісташки. Нарізаємо їх як можна дрібніше. Відкладаємо в сторону.

Дістаємо чашу від блендера. У неї ламаємо руками шоколад на маленькі шматочки і подрібнити за допомогою блендера.

Далі беремо каструльку. У неї помістимо молоко, масло, цукор і шоколад. На плиту – кип’ятимо, не забуваючи помішувати. Потрібно домогтися, щоб шоколад повністю розчинився в молоці.

Після чого тоненькою цівкою засипаємо манку і, весь час помішуючи, варимо протягом 3 хвилин.

Дістаємо формочки для пудингу. Викладаємо в них масу і ставимо в прохолодне місце охолоджуватися на 2 години (якщо формочки невеликі, то менше).

Перед безпосередньою подачею посипаємо пудинг фісташками і наш десерт готовий до вживання! Ми бажаємо Вам приємного апетиту!

Дивіться також:  Сирно-вершковий десерт печиво Савоярді