Пудинг на молоці хлібно-масляний з родзинками з ірландського рецептом

Пудинг на молоці хлібно-масляний з родзинками з ірландського рецептом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Хлібний маслянистий пудинг з легким пряним смаком ідеально підійде в якості легкого повсякденного десерту.

Інгредієнти

шматки свіжого пшеничного хліба середнього розміру – 7-8 шт.
горіх мускатний мелений – за смаком
сирі яйця курячі добірні – три штуки
темні родзинки без кісточок – 50 г
мелена кориця – за смаком
жирне молоко – 450 мл
солодке вершкове масло – 280 г
тростинний цукор – пісок-180 г

Як приготувати Пудинг на молоці хлібно-масляний з родзинками з ірландського рецептом

Старий ірландський рецепт з хліба підійде до будь-якому гаманцю”.

Покроковий рецепт

У всіх шматків хліба видалити акуратно скоринки, потім змастити кожен хлібний шматочок з одного боку товстим шаром вершкового масла, далі підготувати вогнетривку форму.

Розрізати кожен хлібний шматок на трикутники, викласти половину хлібних шматочків шаром у форму вниз маслом, зверху присипати додатково прянощами.

Промити темний родзинки, рівномірно розкласти його у форму, зверху викласти шаром залишилися хлібні шматочки вгору маслом.

Після цього підготувати миску, з’єднати в ній курячі яйця, а також молоко і цукровий пісок. Далі всі ці інгредієнти гарненько збити блендером.

Полити яєчно-молочною сумішшю хлібний пудинг, залишити форму з ним на столі приблизно на півгодини.

Як тільки шари з хліба гарненько просочаться збитими яйцями і молоком, поставити ємність в духовку і запікати десерт до легкої золотистої скоринки протягом сорока хвилин при 180 градусах.