Смачний дієтичний шоколадно-ванільний пудинг

Смачний дієтичний шоколадно-ванільний пудинг – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сам по собі він схожий на заварний крем, але більш “легкий” на смак, тому як не містить вершкового масла.
Якщо замінити цукор стевією, то вийде дієтична версія!

Інгредієнти

Молоко – 200 мл \ 4/5 склянки (у мене було тільки знежирене, але пам’ятайте: чим жирніше молоко, тим ніжніше десерт! Якщо ви, як і я, не обзавелися жирної версією цього чудо-продукту, то можете додати вершкового масла. Я ж вирішила залишити так, і смак від цього не сильно постраждав)
Яйце – 1 або 2 штуки (залежить від розміру жовтка. У мене був великий, так що мені вистачило одного)
Борошно/крохмаль – 1 ст. л. з гіркою
Цукор – 1/2 склянки (тут вже можна орієнтуватися за смаком. Знову ж, якщо ви хочете зробити десерт більш дієтичним, то замініть стевією)
Какао – 1 ст. л. з гіркою+какао для прикраси
Ванілін – 1/2 пакетика

Як приготувати Смачний дієтичний шоколадно-ванільний пудинг