Сам по собі він схожий на заварний крем, але більш “легкий” на смак, тому як не містить вершкового масла.
Якщо замінити цукор стевією, то вийде дієтична версія!
Інгредієнти
Молоко – 200 мл \ 4/5 склянки (у мене було тільки знежирене, але пам’ятайте: чим жирніше молоко, тим ніжніше десерт! Якщо ви, як і я, не обзавелися жирної версією цього чудо-продукту, то можете додати вершкового масла. Я ж вирішила залишити так, і смак від цього не сильно постраждав) | |
Яйце – 1 або 2 штуки (залежить від розміру жовтка. У мене був великий, так що мені вистачило одного) | |
Борошно/крохмаль – 1 ст. л. з гіркою | |
Цукор – 1/2 склянки (тут вже можна орієнтуватися за смаком. Знову ж, якщо ви хочете зробити десерт більш дієтичним, то замініть стевією) | |
Какао – 1 ст. л. з гіркою+какао для прикраси | |
Ванілін – 1/2 пакетика |