Бісквіт із заварним кремом, безе і інжиром

Бісквіт із заварним кремом, безе і інжиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт легкий, з доступних інгредієнтів. У підсумку отримуємо бісквіт, і ще залишається безе.

Інгредієнти

Яйця – 6 шт Для бісквіта
Цукор – 140 г
Ванільний цукор – 10 г
Борошно – 100 г
Розпушувач – 15 г
Вершкове масло – 5 г
Сіль – 2 г
Молоко – 500 мл Для заварного крему
Борошно – 50 г
Жовток – 3 шт
Цукор – 100 – 150 г
Ванільний цукор – 10 г
Білок – 3 шт Для безе
Цукор – 100 г
Інжир – 4 шт Для начинки і прикраси

Як приготувати Бісквіт з заварним кремом, безе і інжиром