Десерт – безе Анна Павлова
Цей десерт можна легко приготувати в домашніх умовах у вигляді торта або невеликих тістечок
Цей десерт можна легко приготувати в домашніх умовах у вигляді торта або невеликих тістечок
Цей рецепт містить чудовий витвір кулінарного мистецтва! По виду це найніжніша меренга, хрустка і разом з тим дуже ніжна
Пропоную поласувати ніжним, вишуканим, незвичайним і дуже смачним французьким десертом
Дуже часто трапляється, що в холодильнику залишаються курячі білки і весь час виникає питання, що ж з них приготувати і як продуктивно використовувати?
Рецепт легкий, з доступних інгредієнтів
Закордонне слово "меренга" прийшло до нас зовсім недавно, при уважному розгляді за цим терміном ховалося всіма улюблене "безе"
Безе - повітряне ласощі не тільки дітей, але і дорослих )))
Груша дуже ніжний, ароматний фрукт, при запіканні вона розкривається зовсім по-іншому, аромат фрукта посилюється, а соковита начинка у поєднанні з хрустким тестом нікого не залишить байдужим
Для безе слід брати яйця тільки охолоджені, і ретельно відокремлювати білки від жовтків, інакше нічого не вийде
Повітряні, солодкі хмарки, які таять в роті і переносять у чарівний світ блаженства!