Тістечко Павлова з кремом Шантильї і ягодами

Тістечко Павлова з кремом Шантильї і ягодами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей рецепт містить чудовий витвір кулінарного мистецтва! По виду це найніжніша меренга, хрустка і разом з тим дуже ніжна. Відірвати від неї навіть за вуха ласуна неможливо.

Інгредієнти

Інгредієнти меренги:
білки курячого яйця – три білка
цукровий пісок або цукрова пудра – один стакан
сік лимона або оцту – одна чайна ложка
крохмаль – одна чайна ложка
сіль – на кінчику ножа
Інгредієнти крему Шантільї:
вершки з високим відсотком жирності – один стакан (більше 30%)
пудра – дві столові ложки
ванільний цукор – одна чайна ложка
Для декору тістечка:
шматочки цукатів, свіжих фруктів, ягід або шоколаду – за смаком та бажанням

Як приготувати Тістечко Павлова з кремом Шантильї і ягодами