Цей рецепт містить чудовий витвір кулінарного мистецтва! По виду це найніжніша меренга, хрустка і разом з тим дуже ніжна. Відірвати від неї навіть за вуха ласуна неможливо.
Інгредієнти
Інгредієнти меренги: | |
білки курячого яйця – три білка | |
цукровий пісок або цукрова пудра – один стакан | |
сік лимона або оцту – одна чайна ложка | |
крохмаль – одна чайна ложка | |
сіль – на кінчику ножа | |
Інгредієнти крему Шантільї: | |
вершки з високим відсотком жирності – один стакан (більше 30%) | |
пудра – дві столові ложки | |
ванільний цукор – одна чайна ложка | |
Для декору тістечка: | |
шматочки цукатів, свіжих фруктів, ягід або шоколаду – за смаком та бажанням |