Тістечко Брауні з какао-порошком

Тістечко Брауні з какао-порошком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Одна з варіацій класичного брауні, простий у приготуванні і дуже смачний.

Інгредієнти

Яйця – 2 шт
Какао-порошок – 50 г
Цукор – 1 склянка
Борошно – 1 склянка
Сіль – 1 щіпка
Розпушувач – 1 ч. л.
Молоко (вода) – 50 мл
Масло вершкове – 100 г

Як приготувати Тістечко Брауні з какао-порошком

У багатьох рецептах цього десерту потрібен звичайний шоколад, але нам потрібно тільки какао-порошок. Тістечко виходить супер шоколадним і ніжним, як трюфельне. Швидко і смачно!

Покроковий рецепт

В окремій мисці збиваємо 2 яйця з цукром.

Розтоплюємо вершкове масло на плиті або в мікрохвильовій печі (якщо мало масла, вже в розтоплене можна додати соняшникову). Висипаємо какао-порошок і перемішуємо. Виходить густа шоколадна маса. Додаємо її в яєчно-цукрову суміш.

Просіваємо борошно, розпушувач. Солимо. Замішуємо тісто.

Тісто має бути рідкуватим, тому додаємо молоко (можна звичайну воду).

Всю масу ретельно перемішуємо, щоб не було грудочок. Форму змащуємо маслом, розігріваємо духовку. Виливаємо шоколадне тісто у форму, розрівняти лопаткою або ложкою.

Випікати на маленькому вогні (щоб не підгоріло). Готовність перевірити зубочисткою або коли верх схопиться (не буде рідким).

Ріжемо на маленькі квадратики. За смаком нагадують шоколадні цукерки з трюфелем. Приємного апетиту!