Пропоную приготувати бісквітний рулет з вершково-малиновим кремом. Надзвичайно смачно!
Інгредієнти
Малиновий конфітюр: | |
Малина – 500 грам | |
Цукор – 1/2 склянки | |
Жовткова маса: | |
Вершки жирністю 33% – 150 мл | |
Цукор – 1 склянка | |
Жовтки яєць – 3 штуки | |
Крем: | |
Желатин порошковий – 1,5 столові ложки | |
Вода – 6 столових ложок для замочування желатину | |
Вершки жирністю 33% – 200 мл | |
Бісквіт: | |
Яйця – 3 штуки | |
Цукор – 4 столові ложки | |
Вода – 3 столові ложки | |
Масло рослинне – 3 столові ложки | |
Борошно – 4 столові ложки |
Як приготувати Бісквітний рулет з кремом з малинового конфітюру
Сторінка: 1 2