Бісквітний рулет з кремом з малинового конфітюру

Бісквітний рулет з кремом з малинового конфітюру – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пропоную приготувати бісквітний рулет з вершково-малиновим кремом. Надзвичайно смачно!

Інгредієнти

Малиновий конфітюр:
Малина – 500 грам
Цукор – 1/2 склянки
Жовткова маса:
Вершки жирністю 33% – 150 мл
Цукор – 1 склянка
Жовтки яєць – 3 штуки
Крем:
Желатин порошковий – 1,5 столові ложки
Вода – 6 столових ложок для замочування желатину
Вершки жирністю 33% – 200 мл
Бісквіт:
Яйця – 3 штуки
Цукор – 4 столові ложки
Вода – 3 столові ложки
Масло рослинне – 3 столові ложки
Борошно – 4 столові ложки

Як приготувати Бісквітний рулет з кремом з малинового конфітюру