Бісквітний рулет з кремом з малинового конфітюру

Бісквітний рулет з кремом з малинового конфітюру – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пропоную приготувати бісквітний рулет з вершково-малиновим кремом. Надзвичайно смачно!

Інгредієнти

Малиновий конфітюр:
Малина – 500 грам
Цукор – 1/2 склянки
Жовткова маса:
Вершки жирністю 33% – 150 мл
Цукор – 1 склянка
Жовтки яєць – 3 штуки
Крем:
Желатин порошковий – 1,5 столові ложки
Вода – 6 столових ложок для замочування желатину
Вершки жирністю 33% – 200 мл
Бісквіт:
Яйця – 3 штуки
Цукор – 4 столові ложки
Вода – 3 столові ложки
Масло рослинне – 3 столові ложки
Борошно – 4 столові ложки

Як приготувати Бісквітний рулет з кремом з малинового конфітюру

Пропоную приготувати пухкенький бісквітний рулет. Тонкий шар бісквіта просочений найніжнішим кремом з малинового конфітюру, приготованого на вершках. Надзвичайно смачно!

Покроковий рецепт

Для початку приготуємо конфітюр з малини і жовткову масу, так як вони повинні будуть настоятися в прохолодному місці досить довгий час. Наприклад, жовткова маса переважно стоїть після приготування в холодильнику всю ніч.

Конфітюр.
В нержавіючої каструлі або сотейнику мнемо малину з цукром, після все ставимо на середній вогонь. Помішуючи, при цьому приминаючи ягоду, доводимо до кипіння, проварюємо близько 3 хвилин. Пробиваємо блендером або протираємо через сито (щоб не залишилося дрібних кісточок), прибираємо після охолодження в холодильник.

Жовткова маса.
Цукор і жовтки перетираємо вручну, до однорідної маси. Ставимо вершки на вогонь, як тільки з’являться перші бульбашки, знімаємо з вогню, дуже акуратно вносимо в вершки жовтки з цукром, все перемішуємо. Що б жовтки не були сирими знову ставимо вершки на вогонь, так само чекаємо помішуючи чекаємо перших пухирців. Остуджуємо, ставимо в холодильник мінімум на 5 годин.

Бісквіт.
Збиваємо міксером яйця з цукром до пишного стану, білого кольору. Продовжуючи збивати, вносимо воду, рослинне масло. Порціями вносимо борошно.
На деко з пекарської папером вливаємо тісто, вирівнюючи його по всій площі листа до однакової товщини. Ставимо в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку, випікаємо близько 15 хвилин. Важливо не перетримати бісквіт, що б він не вийшов сухим, інакше при закрутки в рулет він буде кришитися, ламатися.

Кладемо не остиглий бісквіт на мокрий рушник, акуратно, разом з папером, згортаємо рулетом, даємо охолонути. Остиглий рулет распрямляем, прибираємо папір, обрізаємо по краях, спрыскиваем молоком одну сторону. На неї нанесемо не товстим шаром малиновий конфітюр, залишивши частину для крему.

Кремова основа.
Вона складається зі збитих вершків, 200 мілілітрів, в які додано жовткова маса з холодильника, малинового конфітюру, частина якого ми заздалегідь відклали в сторону і желатину. Останній готується просто, заливається желатин водою, як зерна набухнуть, ставимо на водяну баню, прогріваємо, помішуючи, до повного розчинення желатину, давши охолонути.

Збірка рулету.
У спеціальну форму наливаємо крем, вкладаємо бісквітний рулет так що б він повністю потонув у кремі. Прибираємо в морозилку на 6 годин. Подавати, присипавши цукровою пудрою.