Шоколадний пудинг Шоколетта з соусом Лінда

Шоколадний пудинг Шоколетта з соусом Лінда – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Після приготування у вас вийде 6 порцій. Готувати шоколадний пудинг в духовці при 180 градусах.

Покроковий рецепт

Приготування соусу «Лінда»
Змішай в одній посуді какао і цукор. Влий потихеньку окріп. Перемішати, поки не вийде однорідна маса. Тепер налий соус «Лінду» у форму, розрівняй по всій поверхні.

Приготування шоколадного пудингу «Шоколетта»
Насип в одну посуд какао і борошно. Додай туди ще й цукор (або пудру). Перемішай. Тепер ложкою зроби ямку посередині цієї суміші. Налий в це поглиблення молока і розтопленого масла. Ретельно все перемішати.

Виклади всю суміш у форму (обов’язково і виключно вогнетривку) ємністю 1 літр або можна взяти кілька формочок. Вийде порційний пудинг.

Тепер постав у духовку на 40 хвилин до готовності. Температура в духовці 180 С.

Визначити, чи готовий десерт можна так: зіпсуй шоколадний пудинг зверху паличкою з гострим кінцем, наприклад зубочисткою. Якщо паличка суха – готово! А якщо волога ще постав. Як побачиш, що він готовий, то залиш охолонути трохи.

Отже, тепер можеш посипати пудинг цукровою пудрою. А ось тепер подавай. Приємного апетиту!