Повітряна яєчня в духовці

Повітряна яєчня в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт повітряної, смачною яєчні в духовці

Інгредієнти

яйце куряче – 1 штука
сир твердий – 20 грам
сіль – щіпка
рослинне масло – пару крапель для того, щоб змастити сковороду

Як приготувати Повітряна яєчня в духовці

Яєчня – популярна страва на сніданок. Але її оригінальний варіант приготування напевно, набрид. Тому надаю рецепт повітряної яєчні в духовці, яка різноманітить ваш сніданок. Яєчня виходить дуууже смачною, а готувати її недовго. Спробуйте, вам точно сподобається!
Харчова цінність на 100 г:
Калорійність: 130 грам.
Білки: 13 грам.
Жири: 8 грам.
Вуглеводи: 2 грами.

Приємного приготування!

Покроковий рецепт

1. Відокремлюємо білок від жовтка. Жовток повинен залишитися цілим.

2. Білок збиваємо за допомогою міксера або блендера до густої консистенції.

3. Деко застеляємо пергаментним папером. Викладаємо на нього білок, надаючи форму, зображену на фото.

4. Всередину білка виливаємо жовток. Солимо, додаємо спеції за смаком.

5. Дрібно натираємо сир. Посипаємо їм яєчню.

6. Запікаємо при температурі 230 градусів протягом 5 хвилин.
Повітряна яєчня готова. Приємного апетиту!