Повітряний чізкейк

Повітряний чізкейк – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Існує два способи приготування сирного пирога:

Гарячий спосіб, при якому основу складають подрібнене і змішане печиво з вершковим маслом, отриманою масою заповнюють стінки і дно форми, в середину додають вершковий сир, і відправляють в духовку.

Холодний спосіб, при якому сир проходить стадію обробки до стану мусу і змішують з желатином для додання форми.

В якості начинки для класичного сирного пирога використовують наступні сорти сиру: Рікотта, Філадельфія, Маскарпоне, Буко, Альметте. Також в якості начинки можна використовувати сир, який необхідно довести до однорідної маси, без вмісту грудочок.

Спираючись на класичний рецепт приготування страви необхідно враховувати, що пирога тісто повинно бути піщаним, яке отримують методом подрібнення і змішування печива з маслом. Чізкейк без випічки простіше приготувати, отриманий десерт буде мати ніжну повітряну текстуру. При збільшенні тривалості процесу охолодження пирога в підсумку вийде більш смачний і однорідний продукт. Щільність начинки необхідно регулювати додаванням желатину.

Покроковий рецепт