Повітряний чізкейк

Повітряний чізкейк – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

попередньо необхідно розвести желатин склянкою води, далі за допомогою бленді розмішати вершкове масло з подрібненим печивом.

Потім дно і борти форми слід заповнити отриманою масою і відправити у морозильну камеру на 30 хвилин.

Потім збиваються до утворення густої білої маси яєчні білки і 150 гр цукру.

Далі необхідно змішати в ємності сметану, сир, цукор і ванілін, коньяк. Розігрітий желатин, доведений до стану набухання, вводять в раніше отриману масу.

Акуратними рухами, помішуючи масу, поступово додають білки, ретельно змішують інгредієнти і переносять у форму. Далі десерт слід помістити на годину в морозильну камеру, а після в холодильник і залишити на годину.