Такий омлет стане відмінною альтернативою звичайному омлету і яєчні

Інгредієнти
| яйце – 5 | |
| сіль – 2 щіпки | |
| молоко – 2 ст л |
На ідею приготування такого омлету мене наштовхнули мої діти. Це вічне дитяче «не хочу, не буду, несмачно»… Омлет по даному рецепту навіть готувати цікаво, особливо дітям. Цікаво спостерігати за перетворенням білків у піну, за підняттям омлету під прозорою кришкою сковороди. Дітки були в захваті від зовнішнього вигляду страви і від легкості і танення омлету в роті. Як мовиться, все геніальне просто! 10 хвилин – і на вашому столі звичайне блюдо в цікавому виконанні!
Покроковий рецепт

Відокремлюємо білки і жовтки яєць, додаємо по дрібці солі в обидві чашки. До жовтків додаємо молоко

Жовтки з молоком перемішуємо виделкою, білки збиваємо міксером до густої піни

На розпечену сковороду, змащену маслом, рівномірно по всій поверхні виливаємо жовтки

Зверху викладаємо білкову піну і розрівнюємо її ложкою

Закриваємо сковороду кришкою і готуємо на середньому вогні близько 5 хвилин. Викладаємо готовий омлет на плоску тарілку, перевернувши його

Для більш красивої подачі розрізаємо омлет навпіл і викладаємо одну половину на іншу
