ПП-пончики

ПП-пончики – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Що робити, якщо хочеться їсти і не товстіти? Є вихід – приготувати повітряні сирні пончики!

Покроковий рецепт

У глибокій мисці розімніть сир з сіллю і цукром. Можна подрібнити її в блендері або перетерти через сито. Додати до сиру яйце і перемішати.

Тепер додаємо до сирної маси ванілін і борошно і починаємо вимішувати тісто. Можна додати ще більше борошна і розкачати тісто на столі, щоб сформувати пончики класичної «дірявої» форми, але я не хочу додавати зайвих калорій пп-пампушків.

Поки розігрівається духовка, змастимо деко олією. Скачаємо в руках кульки розміром зі сливу і трохи приплюснем їх. Маса липка і м’яка, тому в процесі ліплення змочуємо руки водою.

Відправляємо сирні кульки в духовку. Запікаємо пончики при температурі 180 грудусов 20-25 хвилин. Час запікання може змінюватись в залежності від розміру пп-пончиків.

Насолоджуємося корисної випічкою. До речі, сир легше засвоюється організмом після термічної обробки. Подавати пп-пончики можна з медом або варенням.

Приємного апетиту!