Повітряні, ніжні, дивовижні, ароматні кабачкові оладки порадують гостей за обіднім столом.

Інгредієнти
| кабачок – 2 шт. | |
| цибуля ріпчаста – 2 шт. | |
| часник – 1 зубчик | |
| кріп – 1 гілочка для аромату | |
| спеції – за смаком | |
| яйце – 1 шт. | |
| борошно – 3 ст. л | |
| оливкова олія – 50 мл |
Кабачок – овоч, який поєднується практично з усіма продуктами. Виходець з Америки містить важливі мікроелементи і володіє низькою калорійністю. Нейтральний кабачковий різноманітить смак класичні оладки. Просте, доступне за всіма параметрами страву, ми приготуємо в лічені хвилини. Інгредієнти, які будуть входити в склад рецепта, є у кожного в холодильнику.
Покроковий рецепт


Чистимо кабачки. Разрєжєм уздовж, потім подрібнити кубиками. Не обов’язково нарізати рівними, бездоганними шматочками, адже в кінцевому підсумку ми будемо збивати блендером.
Цибуля, часник очистимо, наріжемо в довільній формі.


За допомогою блендера подрібнити овочі.



Пересипаємо в глибоку ємність. Додаємо яйце, сіль, перець, розпушувач. Ретельно перемішуємо “тісто” з кабачків.

Порціями додаємо борошно, безперервно помішуючи.

Трохи кропу для свіжості.

Розігріваємо олію в сковороді. Перемішуємо рідке тісто з допомогою віночка або блендера, звичайна вилка теж підійде.

Столовою ложкою набираємо трохи кабачкової суміші і відправляємо в розігріту олію. Смажимо кабачкові оладки з кожної сторони по 5-7 хвилин.

Відмінно вийшло. Немає нічого простіше і смачніше оладок з кабачка. Приємного апетиту!
