Приголомшливі оладки з кабачків

Приголомшливі оладки з кабачків – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Повітряні, ніжні, дивовижні, ароматні кабачкові оладки порадують гостей за обіднім столом.

Інгредієнти

кабачок – 2 шт.
цибуля ріпчаста – 2 шт.
часник – 1 зубчик
кріп – 1 гілочка для аромату
спеції – за смаком
яйце – 1 шт.
борошно – 3 ст. л
оливкова олія – 50 мл

Як приготувати Чудові оладки з кабачків

Кабачок – овоч, який поєднується практично з усіма продуктами. Виходець з Америки містить важливі мікроелементи і володіє низькою калорійністю. Нейтральний кабачковий різноманітить смак класичні оладки. Просте, доступне за всіма параметрами страву, ми приготуємо в лічені хвилини. Інгредієнти, які будуть входити в склад рецепта, є у кожного в холодильнику.

Покроковий рецепт


Чистимо кабачки. Разрєжєм уздовж, потім подрібнити кубиками. Не обов’язково нарізати рівними, бездоганними шматочками, адже в кінцевому підсумку ми будемо збивати блендером.

Цибуля, часник очистимо, наріжемо в довільній формі.


За допомогою блендера подрібнити овочі.



Пересипаємо в глибоку ємність. Додаємо яйце, сіль, перець, розпушувач. Ретельно перемішуємо “тісто” з кабачків.

Порціями додаємо борошно, безперервно помішуючи.

Трохи кропу для свіжості.

Розігріваємо олію в сковороді. Перемішуємо рідке тісто з допомогою віночка або блендера, звичайна вилка теж підійде.

Столовою ложкою набираємо трохи кабачкової суміші і відправляємо в розігріту олію. Смажимо кабачкові оладки з кожної сторони по 5-7 хвилин.

Відмінно вийшло. Немає нічого простіше і смачніше оладок з кабачка. Приємного апетиту!