Чистимо кабачки. Разрєжєм уздовж, потім подрібнити кубиками. Не обов’язково нарізати рівними, бездоганними шматочками, адже в кінцевому підсумку ми будемо збивати блендером.
Цибуля, часник очистимо, наріжемо в довільній формі.
За допомогою блендера подрібнити овочі.
Пересипаємо в глибоку ємність. Додаємо яйце, сіль, перець, розпушувач. Ретельно перемішуємо “тісто” з кабачків.
Порціями додаємо борошно, безперервно помішуючи.
Трохи кропу для свіжості.
Розігріваємо олію в сковороді. Перемішуємо рідке тісто з допомогою віночка або блендера, звичайна вилка теж підійде.
Столовою ложкою набираємо трохи кабачкової суміші і відправляємо в розігріту олію. Смажимо кабачкові оладки з кожної сторони по 5-7 хвилин.
Відмінно вийшло. Немає нічого простіше і смачніше оладок з кабачка. Приємного апетиту!