На сніданок або полуденок можна приготувати картопляну запіканку з томатами і креветками, яка готується дуже просто.
Інгредієнти
сир – 300 г будь-якого твердого сорту | |
картопля – сім штук великі бульби | |
спеції для картопляних страв – за смаком | |
білий цибулю соковитий солодкий – дві штуки невеликого розміру | |
перемелений перець білий – за смаком | |
великі креветки, заздалегідь відварені – 500 гр | |
легкий майонез – за смаком | |
очищені часникові зубці – три штуки | |
тонкомолота морська сіль – за смаком | |
великі помідори м’ясисті – три штуки |
На сніданок або полуденок можна приготувати картопляну запіканку з томатами і креветками, яка готується дуже просто.
Покроковий рецепт
Нарізати Тоненькими кружечками картопляні бульби, викласти їх у глибоку круглу форму для запікання, змащену невеликою кількістю масла.
Посолити картопляні кружальця, приправити їх перчиком і будь-якими спеціями, зверху викласти цибулю, нарізану півкільцями.
Почистити відварені креветки, крупно нарізати їх, потім розподілити поверх цибульного шару, дрібно натерти часник, пересипати його в форму.
Нарізати товстими кружечками всі промиті помідори, викласти їх рівномірним шаром на креветки, додати трохи солі. Розподілити поверх креветок сітку з майонезу і посипати всю цю композицію тертим сиром.
Поставити картопляну запіканку з креветками і помідорами в духовку і запікати її протягом двадцяти хвилин при 190 градусах.