Проста картопляна запіканка з томатами і креветками

Проста картопляна запіканка з томатами і креветками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

На сніданок або полуденок можна приготувати картопляну запіканку з томатами і креветками, яка готується дуже просто.

Інгредієнти

сир – 300 г будь-якого твердого сорту
картопля – сім штук великі бульби
спеції для картопляних страв – за смаком
білий цибулю соковитий солодкий – дві штуки невеликого розміру
перемелений перець білий – за смаком
великі креветки, заздалегідь відварені – 500 гр
легкий майонез – за смаком
очищені часникові зубці – три штуки
тонкомолота морська сіль – за смаком
великі помідори м’ясисті – три штуки

Як приготувати Проста картопляна запіканка з томатами і креветками

На сніданок або полуденок можна приготувати картопляну запіканку з томатами і креветками, яка готується дуже просто.

Покроковий рецепт

Нарізати Тоненькими кружечками картопляні бульби, викласти їх у глибоку круглу форму для запікання, змащену невеликою кількістю масла.

Посолити картопляні кружальця, приправити їх перчиком і будь-якими спеціями, зверху викласти цибулю, нарізану півкільцями.

Почистити відварені креветки, крупно нарізати їх, потім розподілити поверх цибульного шару, дрібно натерти часник, пересипати його в форму.

Нарізати товстими кружечками всі промиті помідори, викласти їх рівномірним шаром на креветки, додати трохи солі. Розподілити поверх креветок сітку з майонезу і посипати всю цю композицію тертим сиром.

Поставити картопляну запіканку з креветками і помідорами в духовку і запікати її протягом двадцяти хвилин при 190 градусах.