Дуже простий у приготуванні салатик. Простота полягає у використанні консервів. На готування піде всього двадцять хвилин.

Інгредієнти
| консервований тунець – 1 банка | |
| яйця – 3 штуки | |
| огірочок – 1 штука | |
| корінь селери – трохи | |
| майонез – за смаком | |
| салат – кілька листів листя салату, савойська або китайська капуста | |
| *сіль – за смаком |
Дуже простий у приготуванні салатик. Простота полягає у використанні консервів. На готування піде всього двадцять хвилин.
Покроковий рецепт
1. Тунця перекладають у глибоку ємність і за допомогою виделки розділяють на невеликі шматочки. Додають порізаний корінь селери і огірок.
2. Яйця заздалегідь відварюють, охолоджують, очищають і подрібнюють зручним способом.
3. Заправляють салат з тунця звичайним майонезом.
4. Перед подачею тарілку вистилають зеленню: листям салату, савойської капустою або китайською капустою.
5. Потім перекладають салат і подають до столу.
*Можна і зовсім обійтися без солі, так як консерви часто і так самі по собі солоні., плюс…наявність майонезу.
