Я пропоную нестандартний варіант абрикосового джему з пряними спеціями Сходу. Виходить дуже ароматно і смачно!

Інгредієнти
| Абрикоси – 1 кг | |
| Цукор – 500 гр. | |
| Кориця – 1 год. л. | |
| Гвоздика мелена – 1ч. л. | |
| Мускатний горіх – 1 ч. л. |
Сонячне літо – це прекрасна пора не тільки насолоди свіжими сезонними ягодами і фруктами, але й період, коли ці прекрасні фрукти можна заготовити на зиму. І потім холодними зимовими вечорами згадувати теплі дні і ласкаве сонце запиваючи варення гарячим чаєм.
Покроковий рецепт

Абрикоси помити, розрізати навпіл і видалити кісточки. Засипати абрикоси цукром і дати їм постояти, так щоб абрикоси пустили сік.

Перемолоти абрикоси в блендері.

Перелити абрикосове пюре в каструлю, засипати спеції і варити на вогні 20 хвилин.

Можна закатати в стерилізовані банки, а можна з’їсти відразу!

Приємного апетиту!
