Пряний абрикосовий джем

Пряний абрикосовий джем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Я пропоную нестандартний варіант абрикосового джему з пряними спеціями Сходу. Виходить дуже ароматно і смачно!

Інгредієнти

Абрикоси – 1 кг
Цукор – 500 гр.
Кориця – 1 год. л.
Гвоздика мелена – 1ч. л.
Мускатний горіх – 1 ч. л.

Як приготувати Пряний абрикосовий джем

Сонячне літо – це прекрасна пора не тільки насолоди свіжими сезонними ягодами і фруктами, але й період, коли ці прекрасні фрукти можна заготовити на зиму. І потім холодними зимовими вечорами згадувати теплі дні і ласкаве сонце запиваючи варення гарячим чаєм.

Покроковий рецепт

Абрикоси помити, розрізати навпіл і видалити кісточки. Засипати абрикоси цукром і дати їм постояти, так щоб абрикоси пустили сік.

Перемолоти абрикоси в блендері.

Перелити абрикосове пюре в каструлю, засипати спеції і варити на вогні 20 хвилин.

Можна закатати в стерилізовані банки, а можна з’їсти відразу!

Приємного апетиту!