Вегетаріанський рис зі шпинатом і спеціями – корисний і швидкий гарнір!

Інгредієнти
| Рис – 1/2 чашки | |
| Соєвий соус – 1 ст. л. | |
| Сіль – за смаком | |
| Цибуля – 1 шт. | |
| Вершкове масло – 20 г | |
| Шпинат – 20 г | |
| Паприка – за смаком | |
| Суміш перців – щіпка |
Ароматний, розсипчастий і дуже смачний рис зі шпинатом – це просте у приготуванні блюдо на швидку руку. Гарнір готуватися просто, оперативно, з мінімуму насичених і корисних інгредієнтів. На приготування потрібно всього 25 хвилин – ідеально для швидкого сніданку або вечері!
Покроковий рецепт

Подрібнити цибулю на дрібні кубики.

Розтопити шматочок вершкового масла і обсмажити цибулю до золотистого відтінку і м’якості.

Всипати промитий рис, спеції за смаком, перець і паприку. Додати чашку води.

Влити соєвий соус. Тушкувати страву до м’якості рису, після чого додати шпинат. Можна використовувати як свіжий, так і заморожений.

Готувати ще п’ять хвилин, після чого довести страву до смаку. Полити невеликою порцією олії і вимкнути вогонь. Дати гарніру настоятися.

Подавати смачний, ароматний, смачний і апетитний гарнір до столу!

Страва ідеально до будь-якого основного блюда, овочам і закусок. Також, це відмінний варіант вегетаріанського гарніру. Приємного апетиту!
