.
Інгредієнти
Пшоно – 150 г | |
Гарбуз – 200 г | |
Молоко – 400 мл | |
Сіль – за смаком | |
Цукор – за смаком | |
Вершкове масло – на смак | |
Сухофрукти – родзинки, цукати…(за бажанням) |
Як приготувати Пшоняна каша з гарбузом, запечені у горщику
Інгредієнти розраховані на 2-3 горщика
Покроковий рецепт
Молоко закип’ятити.
Закинути порізану на невеликі кубики гарбуз, варити 5 хвилин, помішуючи.
Закинути пшоно, варити 15-20 хвилин, іноді помішуючи. Додати сіль, цукор за смаком. При бажанні додати родзинки, сухофрукти, цукати…
Кашу перекласти в горщики. В кожну додати по шматочку масла.
Закрити горщики кришками, запікати в духовці при температурі 180 С 30 хвилин. Каша розпариться і вийде повітряна і розсипчаста.
Приємного апетиту!