.

Інгредієнти
| Пшоно – 150 г | |
| Гарбуз – 200 г | |
| Молоко – 400 мл | |
| Сіль – за смаком | |
| Цукор – за смаком | |
| Вершкове масло – на смак | |
| Сухофрукти – родзинки, цукати…(за бажанням) |
Як приготувати Пшоняна каша з гарбузом, запечені у горщику
Інгредієнти розраховані на 2-3 горщика
Покроковий рецепт

Молоко закип’ятити.

Закинути порізану на невеликі кубики гарбуз, варити 5 хвилин, помішуючи.

Закинути пшоно, варити 15-20 хвилин, іноді помішуючи. Додати сіль, цукор за смаком. При бажанні додати родзинки, сухофрукти, цукати…

Кашу перекласти в горщики. В кожну додати по шматочку масла.

Закрити горщики кришками, запікати в духовці при температурі 180 С 30 хвилин. Каша розпариться і вийде повітряна і розсипчаста.
Приємного апетиту!
