Пшоняна каша з гарбузом, запечені у горщику

Пшоняна каша з гарбузом, запечена в горщику – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

Пшоно – 150 г
Гарбуз – 200 г
Молоко – 400 мл
Сіль – за смаком
Цукор – за смаком
Вершкове масло – на смак
Сухофрукти – родзинки, цукати…(за бажанням)

Як приготувати Пшоняна каша з гарбузом, запечені у горщику

Інгредієнти розраховані на 2-3 горщика

Покроковий рецепт

Молоко закип’ятити.

Закинути порізану на невеликі кубики гарбуз, варити 5 хвилин, помішуючи.

Закинути пшоно, варити 15-20 хвилин, іноді помішуючи. Додати сіль, цукор за смаком. При бажанні додати родзинки, сухофрукти, цукати…

Кашу перекласти в горщики. В кожну додати по шматочку масла.

Закрити горщики кришками, запікати в духовці при температурі 180 С 30 хвилин. Каша розпариться і вийде повітряна і розсипчаста.
Приємного апетиту!