Рагу з індички з овочами

Рагу з індички з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачне і корисне блюдо, яке не забере багато зусиль

Інгредієнти

Цибуля – 100 грам
Болгарський перець – 1 штука
Червоне м’ясо індички – 400 грам
Сметана – 2 столові ложки
Паприка – 1 чайна ложка
Сіль – за смаком
Перець – на смак
Рослинна олія – 2 столові ложки
Вода – 100 мл

Як приготувати Рагу з індички з овочами

Якщо ви віддаєте перевагу правильне харчування, то напевно звертаєте свою увагу на страви з м’яса індички. Страви з цієї птиці виходять дієтичними, але при цьому поживними і дуже смачними. Ще один плюс в тому, що м’ясо індички готується досить швидко. Стравами з м’яса індички можна нагодувати швидко, смачно і корисно всю сім’ю.
Звичне всім рагу, набуває абсолютно новий смак якщо використовувати при його приготуванні м’ясо індички. Таке рагу неймовірно ароматне, вся кухня наповнюється приємним запахом. М’ясо виходить дуже м’яке, а овочі доповнюють смак всього страви.

Покроковий рецепт


Червоне м’ясо індички нарізати кубиками (філе гомілки, філе стегна). На сковороді розжарити 2 столові ложки олії і обсмажити м’ясо до золотистої скоринки.


Цибулю дрібно нарізаємо, болгарський перець нарізати кубиками. Додати овочі до м’яса і обсмажувати ще 5 хвилин. Всипати чайну ложку паприки.


додати в рагу 2 столові ложки сметани, залити 100 мл води. Тушкувати під кришкою до википання рідини.
Приємного апетиту!