Пісне рагу з кабачків та печериць

Пісне рагу з кабачків і печериць – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Апетитне пісне рагу з свіжих молодих кабачків та печериць

Інгредієнти

Кабачки – 6 шт.
Печериці – 800 гр.
Цибуля – 1 шт.
Томатна паста – 2 ст. л.
Сіль – за смаком
Перець чорний – за смаком

Як приготувати Пісне рагу з кабачків та печериць

Легке овочеве рагу без джерела крохмалю – тільки корисні і легко засвоювані вуглеводи.

Покроковий рецепт

1. Кабачки помити, нарізати кубиками.

2. Печериці добре промити від бруду і нарізати кубиками.

3. Цибулю помити, очистити від шкірки і нарізати півкільцями.

4. Цибулю трохи обсмажити на рослинному маслі. Додати кабачки і печериці, посолити і поперчити. Додати томатну пасту. Накрити кришкою і тушкувати 40-45 хвилин.

5. P. S. Замість томатної пасти можна додати 2 порізаних помідора.

6. Приємного апетиту!