Рибні котлети з плавленим сиром, запечені в духовці

Рибні котлети з плавленим сиром, запечені в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ніжний рибний фарш і плавлений вершковий сир – відмінне поєднання. Моя дитина їсть рибу тільки в такому вигляді. Щоб блюдо було більш корисним, запікаю котлети в духовці.

Покроковий рецепт

Підготовка займає небагато часу, якщо фарш готовий. Я готую заздалегідь і зберігаю в морозилці пакетики рибного фаршу за 600 – 800 р. У фарш вбиваю одне яйце. Зелень, часник подрібнюю.

У фарш додаю зелень, цибуля, часник і добре вмешиваю.

Потім поступово вводжу плавлений сир, ретельно перемішуючи його.

Додаю борошно, в середньому 50 – 100 р. Залежить від консистенції фаршу, необхідно орієнтуватися на те, щоб зручно було формувати котлетки, але і не забити їх борошном.

Солю і додаю спеції для риби.

Змащую вершковим маслом пергамент, в миску набираю воду, щоб мокрими руками формувати котлети. Борошно висипаю в плоску тарілку для панірування.

Готові котлетки відправляю на деко.

Перед тим як поставити їх у духовку, я кладу зверху по невеликому шматочку вершкового масла, щоб утворилася красива золотиста скоринка, і вони не були сухими.



Ставлю в попередньо розігріту духовку до 180 С0 на 30 хвилин. Ніжні котлетки готові!