Форель, запечена у мандариновому соусі з бринзою і кунжутом

Форель, запечена у мандариновому соусі з бринзою і кунжутом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пікантна, ніжна і смачна форель, запечена у мандариновому соусі.

Інгредієнти

молоко – 300 мл
подрібнений коріандр – 1 ч. л.
малосольна бринза – 30 р.
рум’яний кунжут – 10 р.
мандарин – 3
форель – 2
оливкова масло – 1,5 ст. л.
соєвий соус – 1 ст. л.
тростинний цукор – 2 ч. л.
приправа або спеції для риби – 1 ч. л.
чорний перчик і сіль .

Як приготувати Форель, запечена у мандариновому соусі з бринзою і кунжутом