Рибний салат «Бангладеш»

Рибний салат «Бангладеш», – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготувати соус для рибного салату. Олія з консервів злити в миску, додати 100 г майонезу, цукор і лимонний сік. Гарненько перемішати.

Тепер робимо рибний салат. Яйця почистити, відокремити білки від жовтків (білки сильно не ламати вони знадобляться нам на верхній шар).

Жовтки натерти на тертці. Викласти шар жовтків на тарілку.

Наступний шар рибного салату — 1/2 банки подрібненої рибної консерви.

Шар рису. Цей шар треба промазати залишилися невикористаними у соусі майонезом (зовсім трохи).

Шар дрібно натертого яблука.

Шар подрібненої риби, перемішаної з дрібно рубаним луком.

Тонкий шар дрібно натертого вершкового масла (масло можна попередньо заморозити). Заливаємо салат приготовленим соусом (крок 1) від середини до краю.

Білок нарізати пластинками і викласти красивим шаром, знову ж таки, від середини до краю. Прикрасити листковий салат на свій розсуд, в моєму випадку це смородина і м’ята. Цей рибний салат досить промаслен, тому для просочення йому буде достатньо пару годин. Тепер можна порівняти, чим же він відрізняється за смаком від салату Мімози )). Приємного всім апетиту!