Відкрийте для себе новий рецепт – рисову кашу з морквою, приготовану в мультиварці . Розсипчастий рис з морквою і солодким родзинками дає цікавий смак.
Інгредієнти
морква – 1 шт. | |
цибуля ріпчаста – 1 головка | |
рис (бажано довгозерний) – 2 склянки | |
молоко або вершки – 150 мл | |
вода фільтрована – 1 стакан | |
маргарин або вершкове масло – 60-70 г | |
цукати або родзинки – 1 ст. ложка з гіркою | |
сіль – щіпка |
Рис, тушкований з морквою, приготований в мультиварці виходить розсипчастим і ніжним. Таке блюдо підійде і на сніданок, і в якості гарніру.
Покроковий рецепт
Молоду морква вимийте, почистіть, наріжте кубиками або смужками. Ріпчасту цибулю почистіть і дрібно поріжте. Перекладіть овочі в каструлю.
Додайте в чашу мультиварки молоко, фільтровану воду, сіль, вершкове масло або маргарин (але краще масла), рисові зерна, попередньо замочені і набряклі.
Увімкніть на мультиварці режим гасіння і готуйте всі продукти до готовності моркви і рису.
В кінці додайте промитий ізюм. Родзинки можна замінити на не крупно порізані цукати.