Рисова запіканка з яблуками
Інгредієнти
Рис – 250 гр. | |
Води – 250 мл | |
Молоко – 250 мл | |
Цукор – 100 гр. | |
Яблука – 2 шт. | |
Яйця – 2 шт. |
Ця запіканка знайома всім нам з раннього дитинства. Її смак нагадує нам ті далекі прекрасні часи, коли ми тільки пізнавали світ смаків і смакоти. Таку запіканку дуже легко приготувати вдома навіть недосвідченій господині і згадати дитинство чарівне.
Покроковий рецепт
Рис залити водою, змішаною з молоком і варити до готовності.
Трохи відсудити.
Яблука помити, очистити від шкірки, вирізати кісточки і нарізати маленькими кубиками.
Змішати рис, яблука, цукор.
Додати яйця, перемішати.
Форму для випічки змастити олією, вилити рисову масу і поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 40-45 хвилин.
Дістаємо рисову запіканку, остуджуємо…і подаємо до столу.
Можна подати з кулькою морозива!