Рисова запіканка з яблуками

Інгредієнти
| Рис – 250 гр. | |
| Води – 250 мл | |
| Молоко – 250 мл | |
| Цукор – 100 гр. | |
| Яблука – 2 шт. | |
| Яйця – 2 шт. |
Ця запіканка знайома всім нам з раннього дитинства. Її смак нагадує нам ті далекі прекрасні часи, коли ми тільки пізнавали світ смаків і смакоти. Таку запіканку дуже легко приготувати вдома навіть недосвідченій господині і згадати дитинство чарівне.
Покроковий рецепт

Рис залити водою, змішаною з молоком і варити до готовності.

Трохи відсудити.

Яблука помити, очистити від шкірки, вирізати кісточки і нарізати маленькими кубиками.

Змішати рис, яблука, цукор.

Додати яйця, перемішати.

Форму для випічки змастити олією, вилити рисову масу і поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 40-45 хвилин.

Дістаємо рисову запіканку, остуджуємо…і подаємо до столу.

Можна подати з кулькою морозива!
