Пиріг «Ягідне козуб» з лікером

Пиріг «Ягідне козуб» з лікером – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Така ароматна випічка буде не тільки смачною, але і корисною, так як ягоди, навіть заморожені, зберігають велику кількість вітамінів.

Інгредієнти

Для тіста:
борошна – 650 г
цукру або фруктози, якщо ви не їсте цукор – 100 г
якісного вершкового масла 250 г але якщо не виходить знайти, то можете взяти звичайний маргарин, але смакові якості страви можуть від цього трохи постраждати, так що залишаю це на вашій совісті
сметани – 1 столова ложка
середніх яйця – 4 штуки
розпушувача для тіста – 1 стандартний пакетик Розпушувач ви зможете знайти в будь-якому продуктовому магазині. Якщо не виходить відшукати самостійно, то запитайте у продавця
ванільного цукру – 1 стандартні пакетик для додання вашої випічки смачного аромату
рослинне масло – для змазування форми для запікання
Для начинки:
400-500 г будь-яких свіжих або заморожених ягід (краще суміші) – 400-500 г
цукрової пудри – 1 ст.
лікеру «Амаретто – 3 ст. л.

Як приготувати Пиріг «Ягідне козуб» з лікером