Рогалики з дріжджового тіста з сосисками

Рогалики з дріжджового тіста з сосисками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рогалики – економічне і смачне блюдо. Тісто можна використовувати будь – як листкове, так і дріжджове. Я люблю дріжджове тому хочу з вами поділиться. Добре підходять до частування.

Інгредієнти

Молоко – 500 мл
Борошно – 1 кг
Сосиски – 1 упаковка
Яйце – 2 штуки
Рослинне масло – для змащення
Дріжджі – 10 грам
Сіль – щіпка
Цукор – 4 столові ложки

Як приготувати Рогалики з дріжджового тіста з сосисками

Для приготування знадобиться: борошно, молоко, яйце, сіль, цукор, сосиски, рослинна олія, дріжджі.

Покроковий рецепт

Для початку замішуємо тісто для цього нам знадобиться: молоко, борошно, сіль, цукор, дріжджі, яйце. Наливаємо в миску молоко додаємо сіль, цукор, яйце, дріжджі, добре перемішуємо (щоб розчинився цукор і дріжджі).

Замешиваемым до тих пір, поки не почне відставати від рук тісто. (Щоб добре відставало можна налити трохи рослинної олії і добре перемішати). Залишаємо хвилин на 40 щоб підійшло тісто.

Поки підходить тісто нарізаємо сосиски.

Як підійшло наше беремо тісто і розгортаємо.


Вирізаємо трикутники. Беремо і загортаємо наші сосиски. Виходить у нас ось такий рогалик.

Викладаємо на лист і змащуємо яйцем.

Відправляємо за ранні розігріту духовку на 30 хвилин.

Готове. Наші рогалики до чаю готові. Приємного апетиту!