Рогалики – економічне і смачне блюдо. Тісто можна використовувати будь – як листкове, так і дріжджове. Я люблю дріжджове тому хочу з вами поділиться. Добре підходять до частування.
Інгредієнти
Молоко – 500 мл | |
Борошно – 1 кг | |
Сосиски – 1 упаковка | |
Яйце – 2 штуки | |
Рослинне масло – для змащення | |
Дріжджі – 10 грам | |
Сіль – щіпка | |
Цукор – 4 столові ложки |
Для приготування знадобиться: борошно, молоко, яйце, сіль, цукор, сосиски, рослинна олія, дріжджі.
Покроковий рецепт
Для початку замішуємо тісто для цього нам знадобиться: молоко, борошно, сіль, цукор, дріжджі, яйце. Наливаємо в миску молоко додаємо сіль, цукор, яйце, дріжджі, добре перемішуємо (щоб розчинився цукор і дріжджі).
Замешиваемым до тих пір, поки не почне відставати від рук тісто. (Щоб добре відставало можна налити трохи рослинної олії і добре перемішати). Залишаємо хвилин на 40 щоб підійшло тісто.
Поки підходить тісто нарізаємо сосиски.
Як підійшло наше беремо тісто і розгортаємо.
Вирізаємо трикутники. Беремо і загортаємо наші сосиски. Виходить у нас ось такий рогалик.
Викладаємо на лист і змащуємо яйцем.
Відправляємо за ранні розігріту духовку на 30 хвилин.
Готове. Наші рогалики до чаю готові. Приємного апетиту!