Рубані котлети курячі

Курячі котлети рубані – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже просте і смачне блюдо, приготування якого не займе багато часу і зусиль.

Покроковий рецепт

Беремо цілу курячу грудку, миємо її і обсушуємо (можна кухонними серветками).

Прибираємо акуратно ножем непотрібну нам шкірку і вирізаємо м’ясисту частину. Виходить два шматки курячого філе.

Потім філе розрізаємо на маленькі шматочки. Розмір кубиків можна робити за смаком. Головне, щоб вони не вийшли занадто дрібні і не перетворили нашу страву у фарш.

Перекладаємо масу в глибоку тарілку і додаємо одне яйце.

Перемішуємо і додаємо дві столові ложки борошна.

Додаємо сіль, чорний перець за смаком і все ретельно перемішуємо до одержання однорідної маси.

Ставимо на вогонь сковорідку, наливаємо рослинне масло і гарненько її розігріваємо. Викладаємо столовою ложкою невеликі котлетки.

Обсмажуємо з двох сторін (5-7 хвилин) до золотистої скоринки. Наша страва готова! Подавати можна з будь-яким гарніром (картопля, рис, гречка). У будь-якому поєднанні рубані котлети порадують вас і вашу родину ніжним і неповторним смаком!