Куряче філе в соусі каррі з кокосовим молоком і ананасом

Куряче філе в соусі каррі з кокосовим молоком і ананасом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для приготування курячого філе знадобляться продукти, які з легкістю можна знайти в будь-якому супермаркеті.

Інгредієнти

Куряче філе – 1 шт.
Сіль – за смаком
Масло вершкове – 50 гр.
Масло рослинне – 3 столові ложки
Цибуля ріпчаста – 3 головки
Ананаси консервовані – 1 банку
Молоко кокосове – 400 мл
Імбир мелений – 1 столова ложка
Перець чорний мелений – 0,5 чайної ложки
Каррі – 1 столова ложка
Коріандр мелений – 1 столова ложка
Кардамон зелений – 3 шт.
Куркума – 1 столова ложка
Чікен масала – 1 столова ложка

Як приготувати Куряче філе в соусі каррі з кокосовим молоком і ананасом