
Інгредієнти
| Моцарелла – 20 шт. | |
| Прошутто – 10 шт. (можна смужки нежирного окосту) | |
| Зелень – 10-20 шт. (листочки базиліка, салату латук або корн) | |
| Для маринаду: – | |
| Часник – 2 зубчики | |
| Перець чилі – 1 шт. | |
| Оливкова олія – 40 мл |
Як приготувати Рулетики з маринованою моцарелою та прошутто
Покроковий рецепт

Масло, часник і перець змішати.

Взяти міні моцарелу і замаринувати в приготовленої суміші (близько 30 хвилин).

Смужку прошуто (або нежирного окосту) розстелити на дошці. Викласти на нього листя зелені і по 2 кульки моцарелли.

Загорнути в рулет (можна заколоти шпажкою).

Отримані рулетики викласти на блюдо і полити маринадом.
Насолоджуйтесь!
