Інгредієнти
Моцарелла – 20 шт. | |
Прошутто – 10 шт. (можна смужки нежирного окосту) | |
Зелень – 10-20 шт. (листочки базиліка, салату латук або корн) | |
Для маринаду: – | |
Часник – 2 зубчики | |
Перець чилі – 1 шт. | |
Оливкова олія – 40 мл |
Як приготувати Рулетики з маринованою моцарелою та прошутто
Покроковий рецепт
Масло, часник і перець змішати.
Взяти міні моцарелу і замаринувати в приготовленої суміші (близько 30 хвилин).
Смужку прошуто (або нежирного окосту) розстелити на дошці. Викласти на нього листя зелені і по 2 кульки моцарелли.
Загорнути в рулет (можна заколоти шпажкою).
Отримані рулетики викласти на блюдо і полити маринадом.
Насолоджуйтесь!