Рулетики з тортильї з песто, сиром і шинкою

Рулетики з тортильї з песто, сиром і шинкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ідеально підходить для будь-якого заходу, включаючи будь-які святкові дні, в тому числі і дитячі вечірки!

Інгредієнти

сирний сир – 200 гр
песто – 1/2 склянки
сіль – за необхідності
подрібненого сиру Пармезан – 2/3 чашки
тортилья – 3 великих коржі
м’ясо індички або шинки – 300 г тонко нарізаного

Як приготувати Рулетики з тортильї з песто, сиром і шинкою

Незалежно від того, чи плануєте ви дитяче свято, весілля або невимушене спілкування з друзями, цей рецепт вам точно підійде! Ідеальний Рецепт для вечірки!

Його можна приготувати за лічені хвилини. Знадобиться всього кілька інгредієнтів: сирний сир, соус песто, сир Пармезан і коржі Тортілья. Я додала м’ясний делікатес з індички, але ви можете використовувати будь нарізане м’ясо з шинки.

Покроковий рецепт

Сир Паремзан натерти на дрібній тертці.

Соус песто змішати з тертим сиром, додати сирний сир. (Соус песто ви можете приготувати самі, а можна купити готовий в магазині).

Змішайте всі інгредієнти. Посоліть за смаком, якщо необхідно (враховуйте солоність сиру).

Розгорніть лист тортилії і змажте всі приготовленої сирної зеленою пастою, приготовленої раніше.

Тепер необхідно нарізати м’ясо індички або шинки. Викласти скибочки поверх зеленої пасти.

Туго загорнути рулет. Повторити те ж саме з рештою тортільями.

Тепер необхідно покласти рулети в холодильник і дати їм “схопиться” і просочитися. Перед подачею порізати на міні рулетики.

*Якщо ви використовуєте маленькі коржики, потрібно використовувати менше інгредієнтів, відрегулюйте кількість сирного сиру, сир пармезан і соусу песто.

*Якщо часу до подачі страви у вас не так вже й багато, ви можете рулети покласти в морозильну камеру на кілька хвилин. Вони швидше схопляться і будуть різатися набагато легше.