Перелік необхідних продуктів:
– болгарські перці – три червоних або жовтих
– 1 чайн. ложка рідкого меду
– невеликий пучок зелені кропу
– два свіжих середніх огірка
– помідори сливка – 8 штук
– 1 столів. ложка оливкової олії
– чорний перець (мелений) – одна щіпка
– 100 грам копченого сиру
– фіолетовий базилік – за смаком
– маслини без кісточок — 10 штук
– сіль – пару щіпок
– 1 столів. ложка зернової гірчиці
Як приготувати:
1. Всі овочі добре помийте.
2. Очищений болгарський перець і помідор наріжте на невеликі довільні шматочки.
3. На четвертинки наріжте свіжі огірки.
4. Маслини без кісточок наріжте тонкими кільцями і відправте їх у миску з нарізаними овочами.
5. На чотири частини розріжте кожен кульку сиру.
6. Зелень промийте в холодній воді і дрібно наріжте. Додайте її в миску з салатом.
7. Приготуйте заправку для салату. У невеликій мисці зернову гірчицю змішайте разом з рідким медом і оливковою олією. Додайте сіль за смаком і щіпку меленого перцю. Вимісіть до однорідності.
8. Отриманої заправкою полити зверху наш салат, дбайливо його перемішайте і на 10 хвилин відкладіть в сторону. Готове.