Інгредієнти розраховано на 3 порції.
Покроковий рецепт
Грейпфрут очистити від шкірки. Кожну часточку очистити від плівки. Часточку розрізати на 3 шматочки.
Червона (або жовта) болгарський перець і слабосаленую сьомгу нарізати кубиками. Оливки нарізати кружечками. Листя салату (у мене Айсберг) добре промити і порвати.
Відварити й остудити яйце. Нарізати кубиками. Сир натерти на тертці або змолоти в блендері.
Зберемо салат (можна просто в салатнику, але ще красивіше викласти його в креманки, вийде салат-коктейль).
На дно викласти листя салату. Потім філе сьомги, грейпфрут, солодкий перець, яйця. Посолити.
Потім сир, оливки. Шари повторити.
Заправити салат оливковою олією.
Злегка поперчити і присипати кунжутним насінням.
Виходить, не дивлячись на велику різноманітність інгредієнтів, смачний ситний салат. Приємного апетиту!