Салат – коктейль з слабосоленої сьомгою

Салат – коктейль з слабосоленої сьомгою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти розраховано на 3 порції.

Покроковий рецепт

Грейпфрут очистити від шкірки. Кожну часточку очистити від плівки. Часточку розрізати на 3 шматочки.
Червона (або жовта) болгарський перець і слабосаленую сьомгу нарізати кубиками. Оливки нарізати кружечками. Листя салату (у мене Айсберг) добре промити і порвати.

Відварити й остудити яйце. Нарізати кубиками. Сир натерти на тертці або змолоти в блендері.

Зберемо салат (можна просто в салатнику, але ще красивіше викласти його в креманки, вийде салат-коктейль).
На дно викласти листя салату. Потім філе сьомги, грейпфрут, солодкий перець, яйця. Посолити.

Потім сир, оливки. Шари повторити.

Заправити салат оливковою олією.

Злегка поперчити і присипати кунжутним насінням.

Виходить, не дивлячись на велику різноманітність інгредієнтів, смачний ситний салат. Приємного апетиту!