Першим ділом потрібно відварити яйця і очистити. Поділити на білки і жовтки. Білки натерти на дрібній тертці, змішати з майонезом і утрамбувати нижнім шаром.
Зверху натерти м’який плавлений сир вершковий.
Покрити половиною баночки консервованої сардини в олії, попередньо розім’ятої виделкою. Зверху змастити рибу майонезом і натерти заморожене вершкове масло.
Посипати рубаним зеленим луком.
Викласти другу частину сардини в маслі і покрити майонезом.
Засипати закуску тертим на дрібній тертці яєчними жовтками.
Дати салату настоятися в холодильнику не менше години. Щоб холодна закуска не заветрилась, потрібно накрити її листом харчової плівки. Подавати страву до столу охолодженим, до картопляним або рисовим гарніром. “Мімоза” також відмінно впишеться у святкове меню. Приємного апетиту!