Цей салат підійде для будь-якого столу. Як для сімейного обіду, так і для званої вечері.
Інгредієнти
Пекінська капуста – пол головки | |
Плавлений сир – 1 шт | |
Варена ковбаса – 200 гр | |
Яйце – 3 шт | |
Майонез для заправки | |
Чорний перець – за смаком | |
Часник – 2 зубчики |
Щоб приготувати смачний салат, необов’язково використовувати дорогі продукти і складні поєднання. Цей салат дуже смачний і легкий.
Покроковий рецепт
Яйця необхідно поставити і варити на повільному вогні. Після закипання воду варто варити протягом 10 хвилин, щоб отримати яйця в круту. Поки яйця варяться, приступаємо підготовці інших інгредієнтів.
Пекінську капусту необхідно промити в проточній воді і дрібно нашаткувати.
Варену ковбасу необхідно нарізати на дрібні кубики. Чим більше ковбаси, тим смачніше.
До пекінської капусти додати шматочки вареної ковбаси. Пропустити часник через прес. Додати до ковбаси і капусті.
Яйця вийняти з води і опустити в холодну воду до повного охолодження, попередньо обстукавши їх. Щоб яйця захололи швидше потрібно періодично зливати воду і наливати холодну.
Плавлений сир потерти на крупній тертці, можна і на дрібній. Все залежить від смакових уподобань. Сирок я використовую звичайний, за типом “Дружби”.
Охолоджені яйця очистити і натерти на крупній тертці. Я тру на тертці для швидкості, можна нарізати кубиками або пропустити через яйцерезку.
Заправити майонезом, поперчити за смаком і все ретельно перемішати, при необхідності посолити. Приємного апетиту!