Салат-рулет з курячою грудкою і чорносливом

Салат-рулет з курячою грудкою і чорносливом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Основні інгредієнти: варена морква, курага, варена куряча грудка, варені яйця, цибуля, маринована в оцті.

Інгредієнти

Куряча грудка – 1 шт. середнього розміру
Цибуля ріпчаста – 1 головка середнього розміру
Морква – 1 шт. велика
Яйця – 4 шт.
Майонез – за смаком приблизно по 1,5-2 ст. л. на шар
Чорнослив – 1 жменя
Оцет бальзамічний – 2 ст. л.

Як приготувати Салат-рулет з курячою грудкою і чорносливом

Дуже смачний салат в незвичайному поданні, у вигляді рулету. Можна подавати на святковий стіл, або на вечерю. Щоб зменшити калорійність, використовуйте майонез з меншим відсотком жирності. Пікантність цього салату додає чорнослив у поєднанні з іншими інгредієнтами. При бажанні можна додати ще шар волоських горіхів. Замість чорносливу так само можна брати інший інгредієнт, наприклад, яблуко, ананас, курага…

Покроковий рецепт


На стіл кладемо целофановий пакет. На нього ми будемо розкладати інгредієнти, потім загорніть в рулет. Перший шар – варена морква. Не забуваємо кожен шар промащувати майонезом.


Другий шар – варені яйця.

Третій шар – подрібнений чорнослив.


Четвертий шар – варена куряча грудка.

Попередньо замочений подрібнену цибулю кладемо п’ятим шаром.

А тепер пакетом знизу допомагаємо згорнути рулет. Трохи вправності і все вийде! Головне сильно не тиснути. Викладаємо на блюдо дуже акуратно. Прикрашаємо як вам подобається, подаємо.